wadokan.dk

Just another WordPress site

Bedste skrotpræmie på Sjælland

Besøg Nordic Autogenbrug og få den bedste skrotpræmie på Sjælland

Er din bil i stykker? Det var min og kunne det ikke betale sig at få den repareret? Ikke rigtigt. Så er det heldigt at der er gode penge at tjene på sin udtjente bil. Hos Nordic Autogenbrug tilbød de mig den bedste skrotpræmie på Sjælland! De er en professionelle autoophuggere i Roskilde med stor erfaring med skrotning af biler, og de går til alle opgaver med god service og effektiv betjening. I mit tilfælde blev bilen både hentet og skrottet uden problemer. De underretter Miljøstyrelsen omrking din skrotpræmie og herefter udbetales 2200,- af din skrotpræmie til din NEM konto. Det resterende af beløbet får du kontant i hånden.

Kort fortalt har det aldrig været nemmere at skrotte sin bil, og du får den mest attraktive skrotpræmie på Sjælland hos Autorecycle!

Høj skrotpræmie i Roskilde – Autorecycle klarer det hele for dig

Når du vælger at skrotte din bil hos Nordic Autogenbrug får du ikke blot den højeste skrotpræmie på Sjælland – nej, du får også bilskrotning på dine vilkår, hvor vi sørger for afmeldelse af nummerplader, ligesom vi også henter din bil kvit og frit på hele Sjælland. Som et ekstra plus udbetales en del af din skrotpræmien kontant. Efter ny lovgivning udbetales 2200,- af den totale skrotpræmie til din NEM konto via Miljøstyrelsen.

Med andre ord en kæmpe opfordring til at få det meste ud af din udtjente bil. Skrot den hos autorecycle i Roskilde.