wadokan.dk

Just another WordPress site
Find fleksible lokaler til firmafest i København

Find fleksible lokaler til firmafest i København

Du skal holde firmafest, og nu kommer spørgsmålet om, hvor den skal holdes. Hvad gør du så? Svaret er enkelt. Du kontakter selvfølgelig Marketenderiet. Det er jo ingen hemmelighed, at de har de mest fleksible lokaler til firmafest i København. Kender du endnu ikke til deres unikke venue? Så læs med i blogindlægget her!

Marketenderiet inviterer til fest hele året rundt

Uanset om det er sommerfrokost, julefrokost, påskefrokost eller en helt fjerde frokost, så er Marketenderiet det oplagte sted at holde firmafest. Det er der mange grunde til. Ikke mindst råder de over hele 725 kvadratmeter, så der er ingen fare for, at du skal begrænse gæstelisten. Det er dog ikke nok, at der er masser af plads i dine festlokaler. Lokalerne skal også være indbydende og stemningsfulde at befinde sig i. Marketenderiets lokaler til firmafest i København er en god blanding af strømlinede, moderne faciliteter indeni og en historisk charme udenpå. Bygningen har tidligere været kantine for FLSmidth. I dag er der dog ikke meget industrikantine over stedet – måske lige bortset fra det lækre indbyggede køkken, hvor Marketenderiets professionelle kokke står klar.

lokaler til firmafest i københavn

Lokaler til firmafest i København, hvor det handler om dig

Hos Marketenderiet handler det 100 % om dig og dine gæster. Derfor kan deres store festlokale opdeles og indrettes efter behov. Lokalet har været benyttet til firmaarrangementer af meget varierende størrelse. Alt efter bord- og stoleopsætning, sceneopsætning m.m. kan lokalet benyttes på mange forskellige måder. Marketenderiets lokaler til firmafest i København kan derfor bruges af alle virksomheder – store som små.

Marketenderiet gør sig umage

Der er ingen tvivl om, at Marketenderiet gør sig umage for at skabe de perfekte rammer omkring din firmafest. Har du nogle særlige ønsker, så imødekommer de dem efter bedste evne. Det gælder, uanset om det handler om mad, musik, garderobe eller wi-fi-forbindelse. Der er kort sagt ikke uden grund at, fleksibilitet er en kerneværdi hos Marketenderiet. Det er i høj grad noget, der går igen i alt, hvad de gør.

Mange forskellige events

Har du allerede forelsket dig i Marketenderiets faciliteter? Så er det værd at nævne, at de ikke kun udbyder deres lokaler til fest. Skal din virksomhed afholde konference, produktlancering eller prisuddeling? Så kan du også med fordel booke Marketenderiet. Du kan selv besøge deres hjemmeside og læse om de udvalgte cases. Ellers er der vist ikke andet for end at sige: Rigtig god fornøjelse!