wadokan.dk

Just another WordPress site
Teambuilding: Fra mordgåder til kollegaglæde

Teambuilding: Fra mordgåder til kollegaglæde

Vil du styrke sammenholdet i din virksomhed på en sjov og effektiv måde? Så skal du prøve en af de mange former for teambuilding, som AWA tilbyder! De har arrangementer til enhver virksomhed og er mestrer i at arrangere events med stort udbytte – både fagligt og socialt.

Mange former for teambuilding

Formålet med teambuilding er at styrke samarbejdet blandt en gruppe mennesker gennem forskellige former for aktiviteter. Disse aktiviteter kan variere meget. Det vigtigste er, at det er aktiviteter, som man kan være sammen om. Det kan for eksempel være klassisk teambuilding som sport, hvor man helt åbenlyst må arbejde sammen på hold. Men det behøver ikke være så direkte samarbejdsrelateret. Fx kan I også bare lave mad sammen eller gå til vinsmagning for at styrke de sociale relationer. Det vigtigste er, at I har muligheden for at komme tættere på hinanden som kolleger.

AWA har aktiviteter til alle

Du behøver ikke selv stå for at planlægge teambuilding for medarbejderne i virksomheden. Det kan AWA gøre for dig! I over 10 år har de arrangeret events til virksomheder og organisationer. De har derfor masser af gode idéer og erfaring, der kommer din virksomhed til gode, når du bestiller teambuilding hos dem. Har du en specifik idé til teambuilding, er du meget velkommen til at dele din idé med dem. Så vil de hjælpe dig med at forbedre den og føre den ud i livet. Ellers kan du sagtens bestille et af de ”færdige” events på hjemmesiden. Her er der noget for alle – uanset om man er til Action & Adventure, Foredrag & Kultur, Mad & Drikke, Musik & Dans eller klassisk Samarbejde.

En forsmag på fornøjelserne

Nedenfor kan du se tre eksempler på teambuilding, så du kan få en fornemmelse af, hvad AWA tilbyder.

1.      Døden på dagsordenen

I denne spændende og nervepirrende aktivitet må I samarbejde og tænke kreativt for at opklare, hvem der står bag mordet! Her er der drømt drama og uhygge, når I lever jeres egen krimi og bliver fanget helt ind i historien.

2.      Arbejds- og kollegaglæde

Til dette foredrag lærer I at være den gladeste version af jer selv! I vil få redskaber til, hvordan I finder motivation og inspiration i hverdagen og i særdeleshed på arbejdspladsen!

3.      Creative City Challenge

Denne interaktive skattejagt er AWAs absolutte hit. Her vandrer I rundt i København og løser opgaver, der udfordrer jeres paratviden, intellekt og kreative sans!

 

Du kan læse mere om aktiviteterne her.