wadokan.dk

Just another WordPress site
Afhentning af affald med Skraldebilen

Afhentning af affald med Skraldebilen

Hej alle sammen! Står I også skal af med en sofa? Har en masser af affald efter en flytning? Eller skal I måske rydde værelser, som skal renoveres i huset? Skraldebilen arbejder med afhentning af affald i alle størrelser, så hvis du læser med på bloggen i dag, kan du lære meget mere. 

Afhentning af affald: nemmere end nogensinde

Jeg er så glad for, at du er klikket ind på denne blogpost. Det skal nemlig handle om, hvordan Skraldebilen kan gøre livet meget nemmere for dig, som har meget affald. Det kan være, at du er en butik eller et andet firma, eller måske er du lige flyttet, skal renovere eller skal bare af med en masse ting. Det er ikke længere svært af få afhentning af affald, når du står med kasser og plastik og møbler og alt muligt, som du ikke længere skal bruge – læs mere her. Alt du skal gøre for at få dit affald afhentet er at kontakte Skraldebilen på deres telefonnummer 71 99 10 67, eller du kan skrive en email til dem på [email protected] Du skal beskrive din opgave, så de ved, hvad de har med at gøre, og så vil en af de søde medarbejdere vende tilbage med et uforpligtende tilbud. Og dette inden for kun 2 timer. Har du nogensinde hørt om noget, der gik hurtigere?

Indgå aftale og få dit affald afhentet

Hvis du synes, at tilbuddet på afhentning af dit affald lyder godt, så takker du ja, og de kommer ud til dig. Det er simpelthen så nemt. Skraldebilen sender typisk 2 mand og en vogn, som bortskaffer dit affald. Men hvem har de arbejdet med tidligere? De har faktisk store kunder med 7 Eleven, Wonderful Copenhagen, Flying Tiger of Copenhagen, Lokal Bolig og 3 Shape. Dette er blot nogle af de kunder, som de på ugentlig basis henter affald fra. Men du kan også hyre Skraldebilen til at hjælpe, hvis du for eksempel skal renovere derhjemme. Her kan de komme ud og rydde de lokaler, som det drejer sig om. De kan rive vægge ned og tage alt affaldet mig sig, så der er klar til, at håndværkerne kan gå igang med dit projekt. Nemmere kan det da ikke blive, hva?

Jeg håber, at denne blogpost har været en hjælp for dig, som har brug for afhentning af affald i dit eget hus eller hos din virksomhed. Du kan også læse mere på bloggen lige her.