wadokan.dk

Just another WordPress site
Frokostordning i København: For et smagfuldt 2020

Frokostordning i København: For et smagfuldt 2020

Skal 2020 være lidt mere lækkert end 2019 – helt bogstaveligt talt? Så er en frokostordning i København den helt rette måde at starte året ud på. I dette blogindlæg skal det handle om en helt bestemt virksomhed, som ikke bare leverer formidable frokostordninger, men også gør en indsats for miljøet. Læs med, og se hvem det er!

Derfor er en frokostordning i København en god idé

Er du ikke helt overbevist om, at din virksomhed skal investere i en frokostordning i København? Så får du her et par gode grunde til det.

1.      God mad gør glad

Først og fremmest er en frokostordning den perfekte måde at vise, at man værdsætter sine medarbejdere. Der er intet som god mad, der kan skabe god stemning i en virksomhed. Det kender vi sikkert alle fra kageordninger – som heldigvis også er inkluderet i Nordic Caterings frokostordning.

2.      Sund mad sikrer et højt energiniveau

For det andet så sikrer man sig, at medarbejderne får den nødvendige energi til resten af arbejdsdagen. Det kan måske virke lidt ”moragtigt”, men det gør ikke desto mindre en forskel. I en frokostordning er der nemlig tænkt over, at maden både skal smage godt, samtidig med at den er sund og nærende. Det er ikke altid, at man har tid til selv at gøre den indsats, når man haster afsted om morgenen. En frokostordning i København er dermed en god måde at sikre et højt energiniveau og dermed effektivitet gennem hele arbejdsdagen.

Nordic Catering tænker på klimaet

Nordic Catering er en kvalitets- og klimabevidst virksomhed, der leverer frokoster til mange forskellige virksomheder i København og omegn. De gør en dyd ud af at lave mad fra bunden af friske råvarer. Det giver nemlig den bedste smag. Deres frokostordning består bl.a. af en varm ret, friske salater og friskbagt brød med forskelligt slags pålæg. Hver onsdag er der desuden ost, og hver torsdag er der kage til den søde tand. Du kan roligt spise med god samvittighed, når I får mad fra Nordic Catering. De planlægger og tilbereder nemlig maden ud fra en målsætning om at bekæmpe madspild. Derudover tilbyder de også vegetariske frokostdage for at reducere CO2-forbruget.

En god frokost til en god pris

Hos Nordic Catering gør de deres allerbedste for at imødekomme kundernes ønsker. Det gælder også rent økonomisk. Er du interesseret i et tilbud? Så kontakt dem nu, eller læs mere på deres hjemmeside først.