wadokan.dk

Just another WordPress site

Osteopati i Nordsjælland

Osteopat behandling i Nordsjælland

Når vores osteopat i Nordsjælland skal stille din diagnose, tager de altid udgangspunkt i vores holistiske tankegang. Det vil sige at de tager udgangspunkt i kroppen som én helhed. Derfor foretager de en undersøgelse af hele kroppen og ikke kun det pågældende sted hvor du har ondt. Vi stiller en diagnose ved at bruge vores hænder, hvorefter vi udfører behandlingen. Vores behandling har til formål at fjerne smerte i kroppen, samt øge din bevægelighed. Vores professionelle behandlere har mange års erfaring, samt en 5-årig lang osteopatisk uddannelse oven i den traditionelle fysioterapeutuddannelse. Det vil sige at de har en ekstrem god kendskab til  anatomi, neurologi, fysiologi, embryologi, biomekanik og sygdomslære. Derfor ved de hvad de laver når de behandler – så hos Lyngby Osteopati Klinik er du i sikre hænder. Udover de mange års erfaring samt uddannelse, så er vores behandlere ligeledes medlem af Registrerede Danske Osteopater.

Osteopat Nordsjælland

Osteopat i Nordsjælland

Vi tager udgangspunkt i den holistiske tankegang, hvilket vil sige at vi behandler kroppen som en helhed. vi behandler ved at gøre følgende ting:

  • At skabe ensartet bevægelse og balance mellem nerver, muskler, skelet, organer, kranie og derved alle strukturer, som har forbindelse til bindevæv og blodkar.
  • At genetablere de fysiologisk rigtige bevægelsesakser og derved forbedre kvaliteten af leddenes bevægelighed.
  • At korrigere og skabe forandringer i muskler, bindevæv og organer via forbedring af kredsløb og drænage af det berørte område. Derved forbedres nervers funktion, fordi nerver, der har siddet i klemme eller fået tryk, frigøres og sikres at de får en tilstrækkelig blodforsyning.
  • At tage udgangspunkt i klientens nuværende ressourcer og tilpasse intensiteten og belastningsgraden af sin behandling hertil.

Har du lyst til at vide mere om vores behandlingsform, så klik ind på vores hjemmeside eller ring til os på telefon: 45 80 80 54