wadokan.dk

Just another WordPress site
Skrothandler Uniscrap

Skrothandler Uniscrap

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om Skrothandler Uniscrap. Det er en af de bedste skrothandlere på det danske og svenske marked, og de tager mange forskellige skrot-“varer”. Læs med på bloggen i dag og lær, hvad de kan hente hos dig, samt hvordan du skal behandle dit skrot.

Hvilken skrot kan din skrothandler Uniscrap hente?

Uniscrap er en af de bedste skrothandlere på markedet – læs mere her. De arbejder både på det danske og det svenske marked, og henter meget forskelligt skrot rundt omkring. I dag vil jeg fortælle dig lidt om, hvilket skrot de kan hente hos dig, samt hvordan det foregår, når du kontakter dem. De har forskellige afdelinger i Danmark: Kolding, Aalborg, Århus og Thisted. Alt efter hvor du bor i landet, bør du kontakte den Uniscrap-lokation, som er tættest på dig. Uniscrap kan hente meget forskelligt skrot. Blandt andet kan de hente din jernskrot. Inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe kan du læse om alle de forskellige typer af jernskrot, som de kan hente hos dig. Herinde beskriver de også, hvordan de forskellige typer skal være behandlet, for at de kan hente dem hos dig. Det er blandt andet vigtigt, at de er “rene”, samt at der ingen fugt er i skrottet.

Metalskrot og kabelskrot

Uniscrap skrothandler kan også hente dit metalskrot og kabelskrot. De har en historie der strækker sig tilbage til 1800-tallet, og har Uniscrap A/S med sine mange år på bagen, den ledende position i Danmark og Sverige, når det kommer til køb og genvinding af metalskrot. De køber metalskrot i hele Danmark, og har altid stort fokus på både miljøet og sikkerheden, når de henter og fragter. De tilbyder tilmed markedsdygtige priser på alt dit metalskrot. Igen kan du læse inde på deres hjemmeside præcis hvilke typer metalskrot, som de henter. Du kan også læse, hvordan disse typer hver især skal være behandlet. Til sidst er der kabelskrot. Her kan din skrothandler hente: kobber kabler, aluminiums kabler, alandede kabler med stik, søkabler, og kabler med stålkappe. Det er igen forskelligt, hvordan de forskellige typer skal være behandlet, men det er vigtigt, at du har dette på plads, så de ikke er nødt til at sige nej til dit skrot. Hos Uniscrap A/S køber og genvinder de dit kabelskrot, hvilket er godt for både os og miljøet, da nogle af metallerne, der anvendes i kablerne, kræver meget energi at fremstille eller er svære at udvinde.

Læs mere på bloggen lige her.