wadokan.dk

Just another WordPress site

Specialister i dødsbobehandling

Når man pludselig står i den uheldige situation at miste et nært familiemedlem, så kan det være svært at overskue en tør og langsommelig proces omkring arv. Derfor findes der i danmark en række advokatselskaber som har dygtiggjort sig i netop dødsbobehandling. Herunder finder man Flethøj Advokater, som tilbyder en professionel assistance midt i din sorg, så du ikke skal bøvle med papirarbejde, Skat og skifteret, når det ser aller trist ud. Flethøj Advokater er specialister og har gennem mange år hjulpet familier og pårørende med at få det bedste ud af en rigtig ærgerlig situation ved dødsbobehandling.

 

Former for dødsbobehandling

Der findes flere former for behandling af dødsbo, det kunne f.eks. være bobestyrer, der hjælper hvis der opstår en strid blandt arvinger. Der kunne også være tale om et privat skifte som forudsætter en enighed blandt arvinger og hvor advokaten yder bistand. Det kunne også være et uskiftet bo der er tale om. Her vil dødsbobehandlingen foregå ved at fællesboet udleveres til den længstlevende ægtefælle til uskiftet bo. Det er altså med at holde tungen lige i munden når det kommer til dødsbobehandling, hvorfor jeg tidligere har benyttet mig af af Flethøj Advokater til dødsbobehandling.

 

Andre former for dødsbobehandling

foruden de ovenstående eksempler på dødsbobehandling findes også en række andre former. Det kan være forenklet privatskifte, et ægtefælleudlæg eller et boudlæg. I disse tilfælde skal man være særligt opmærksomme på f.eks. boafgift og medmindre man er trænet i sådanne paragraffer, er det godt givet ud at søge om hjælp. Det er en trist situation at miste en af sine nærmeste og man ved at der følger en masse arbejde med, som potentielt kan komme til at overskygger alle ens gode minder med en negativ sky af opaver. Jeg lærte det selv på den hårde måde, hvorfor jeg vil opfordre læserne af dette til ikke at begå samme fejl. Så husk at få hjælp til din dødsbobehandling, så du ikke ender i en strid med dine nærmeste.