wadokan.dk

Just another WordPress site
WordPress hjemmeside styrkede min online tilstedeværelse

WordPress hjemmeside styrkede min online tilstedeværelse

Har du en WordPress hjemmeside tilknyttet din forretning? Efter jeg kontaktede et bureau som kunne hjælpe mig med flere af de digitale opgaver, så fik de pointeret hvor vigtigt en optimeret hjemmeside var for min forretning.

En WordPress hjemmeside som passer til min webshop

Som lille virksomhedsdrivende, kan det være en udfordring at få en konkurrencedygtig tilstedeværelse online. Faktisk vidste jeg ikke at en optimeret WordPress hjemmeside kunne være en del af løsningen. Jeg driver en lille forretning i lokalområdet hvor jeg bor, men sælger også mine produkter online. Dog ville jeg gerne øge mit salg online, men vidste faktisk ikke rigtig hvordan jeg skulle gribe det an.

Derfor kontaktede jeg et bureau til at hjælpe mig. De har sørget for at jeg er blevet mere synlig online ved at tilknytte en WordPress hjemmeside til min webshop. Her kan besøgende læse mere om min forretning og brand, og også klikke direkte ind til webshoppen og købe de produkt de ønsker. Hjemmesiden er gjort brugervenlig så den er let at navigere rundt på, og så er den SEO optimeret, så den dukker op i søgemaskiner.

Lad professionelle om det du ikke selv kan

Jeg vidste intet om SEO og om hvordan man gør sin WordPress hjemmeside mere synlig, så jeg er glad for at jeg hyrede professionelle til opgaven. Jeg sender dem stadigvæk en gang imellem enkeltstående opgaver, hvis der er noget af det digitale jeg har brug for hjælp til. Det kan f.eks. være at hjælpe mig med en online ad. Jeg har nemlig også fundet ud af hvor meget det giver at bruge lidt penge på online banners og facebook ads, hvis jeg gerne vil have min forretning højere op på online kortet.

Min tilstedeværelse på de sociale medier har også meget at sige. Du er måske nok allerede klar over at vi ikke rigtigt kan slippe udenom de sociale medier. Jeg er af den generation hvor det bare ikke falder mig naturligt at poste og bruge tid på de sociale medier hver eneste dag. Dog er jeg også virksomhedsdrivende, så jeg har i samarbejde med bureauet lavet en plan for på hvilke dage og tidspunkter jeg lægger noget op, og også på hvilke platforme.

Vær på de sociale medier

Jeg kan hver uge sidde og forberede hvad jeg gerne vil have op på Instagram og Facebook, og så få taget billeder af de produkter, skrevet teksterne til og sætte brugbare hashtags ind. Så det er både en ny WordPress hjemmeside, online ads og de sociale medier som har været med til at styrke min forretnings synlighed online.