wadokan.dk

Just another WordPress site
Frivilligt arbejde i udlandet? Ja, selvfølgelig!

Frivilligt arbejde i udlandet? Ja, selvfølgelig!

Er du også træt af det grå regnvejr, de kolde temperaturer og den kedelige hverdag? Holder du sabbatår, eller har du masser af tid på anden vis? Hvis du vil udfylde din fritid med noget meningsfyldt, så er frivilligt arbejde i udlandet det rigtige for dig. Læs med i dette blogindlæg, hvor du får masser af gode råd til rejsen!

En helt særlig rejse

I sabbatårene breder rejsefeberen sig blandt de unge mennesker. De vil væk fra skolebænken og ud at se verden. Det kan man godt forstå. Den har nemlig rigtig meget at byde på. Men den har også brug for en hjælpende hånd. Ved at arbejde frivilligt kan du derfor give noget tilbage i stedet for kun at tage imod. Du vil komme til at opleve din rejsedestination på en helt anden måde end en almindelig turist. Du kommer nemlig ”ind bag kulissen” så at sige og kommer til at gøre en forskel for dyrelivet, lokalbefolkningen eller naturmiljøet. Det er klart, at man ikke kan redde hele verden ene mand, men for lokalbefolkningen føles det som om, du redder deres verden. Det giver dig en værdi, som ikke kan sammenlignes med noget andet.

Hvor kan du arbejde frivilligt i udlandet?

Der er masser af frivillighedsprojekter i hele verden, der med glæde vil have dig med i deres team. Mange af projekterne involverer dyr eller mennesker på en eller anden facon. Det kan fx være undervisning af børn eller rehabilitering af sårede dyr. Uanset hvor du tager hen, vil der også være gode muligheder for at lege rigtig turist og deltage i turistaktiviteter. Du har kort sagt rigtig gode muligheder for at kombinere et spændende projekt med den destination, du altid har drømt om at rejse til.

Alott hjælper med rejsen

Frivilligt arbejde i udlandet er på ingen måde kun for sabbatårsfolk. Også folk i en lidt ældre aldersgruppe kan rejse afsted. Uanset om du er ung eller lidt mere erfaren, så vil Alott gerne hjælpe med at arrangere rejsen. Det er især rart, hvis man aldrig har arbejdet frivilligt før. Alott kan hjælpe dig med alt lige fra valg af projekt til bestilling af visum og flybillet. De er kun et opkald væk både før, under og efter rejsen. Skulle der ske noget på rejsen, kan du altså være tryg ved at have en dansk sikkerhedsline.

Vil du læse mere om Alott? Så klik her, og besøg deres hjemmeside.