wadokan.dk

Just another WordPress site
Trådhegn til at afskærme din grund

Trådhegn til at afskærme din grund

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om trådhegn fra ML, som er en frontløber på det område. Du kan bruge trådhegn på mange forskellige arealer: omkring legepladser, børnehaver, for at hegne dyr ind, for at hegne et forbudt område ind eller lign. Læs med og lær meget mere.

Trådhegn fåes i mange varianter

Trådhegn kan findes overalt i Danmark og kommer i mange forskellige varianter, som jeg også nævne ovenfor, så kan man bruge trådhegn omkring en mark, hvis man skal hegne dyr ind. Her kan man med fordel bruge et trådhegn med stød i, så dyrene ikke kan komme ud. Derudover kan man bruge trådhegn omkring en erhvervsbygning, hvor der for eksempel er adgang forbudt. Her kan man med fordel anvende pigtråd i toppen af hegnet, så det ikke er muligt at kravle over hegnet. Man kan også bruge det omkring en skole, en børnehave eller en legeplads. Trådhegnet er specielt populært som industrihegn, da det er solidt, robust og har en række ekstra muligheder, som hjælper med at gøre det mere effektivt. Der er som sagt mulighed for pigtråd, mulighed for strøm og meget mere. ML sætter både trådhegn op hos privatkunder, som ønsker mere sikring af deres område end et mindre træhegn, samt erhvervskunder som har brug for indhegning af et større område eller for eksempel et “forbudt område”.

Lidt mere om dette hegn

Et trådhegn monteres typisk på stålstolper, som er varmegalvaniserede, hvorefter selve trådene monteres mellem stolperne – mønstret og metoden afhænger af, hvilken type trådhegn der er tale om. Hegnet fås i flere forskellige varianter, som jeg også var inde på lidt tidligere. Det kan bl.a. fås i varianter som flethegn, panelhegn og strømhegn. Dette kan du også læse meget mere om inde på MLs hjemmeside, hvor der er masser af detaljer at finde. Jeg har linket til deres hjemmeside længere oppe i denne blogpost. Inde på deres hjemmeside kan du også læse meget mere om de forskellige tilbehør, som du kan få til dit hegn fra ML. For lige at nævne et par stykker, så kan du føje pigtråd til toppen af trådhegnet, tilføje strøm til hegnet og så kan du vælge imellem en del forskellige farver også. Disse hedder RAL-farver, som er farver, der gør det nemmere at passe hegnet ind i det omkringliggende miljø. Et trådhegn er jo ikke det kønneste og kan se ret industrielt ud, så det er fedt at kunne få det til at passe bedre ind i sine omgivelser.

Du kan læse mere på bloggen her.