wadokan.dk

Just another WordPress site

Huskelisten til dit bryllup

Hej, du! Du skal muligvis giftes snart, siden du er landet på dette blogindlæg? Det kan selvfølgelig også være, at du bare er supernysgerrig på bryllupper – det skal jeg ikke kunne sige.

Her har jeg i hvert fald kreeret en lille huske til bryllupper helt generelt. Jeg håber, at kommende ægtepar kan få en lille smule gavn af den, for der er trods alt mange ting at tage højde for, når man skal giftes.

God læselyst!

 

Den helt rigtige beklædning

Surprise, du skal selvfølgelig have styr på beklædningen, og det gælder jo både manden og kvinden. Kvinden skal vælge en brudekjole, og manden skal vælge sig et jakkesæt eller en smoking.

Der er faktisk mange uskrevne regler om dét, så i sidste ende burde det være nemt med de mange rettesnore. Min oplevelse er dog, at mange finder det svært.

 

Det bedste lokale

Hvad er et bryllup uden et perfekt lokale til festlighederne? Du skal derfor hurtigt i gang med at finde et lokale, hvor I kan holde jeres store dag. Husk nu, at der skal være plads til alle gæsterne – jeg har set brølere, hvor det ikke var tilfældet.

God jagt!

 

Lækker mad til gæsterne

Om vi vil det eller ej, så kommer mange gæster til et bryllup med en forhåbning om, at maden er helt perfekt. De ser frem til det i flere dage, så maden skal selvfølgelig leve op til deres forventninger.

Jeg håber, at du kan finde en leverandør, der virkelig kan sparke benene væk under dem.

 

Den smukkeste bordopdækning

Hvis du er en kvinde, så ser du måske ret meget frem til at skabe en smuk bordopdækning. Og det er kun godt! Det kan tage lang tid at få sammensat en flot bordopdækning ved et bryllup, så det er bare med at komme i sving.

Find eventuelt inspiration hos andre brudepar.