wadokan.dk

Just another WordPress site
Hypnose mod angst

Hypnose mod angst

Er du ligesom jeg ramt af angst og leder du fortsat efter den rigtige måde at arbejde med din angst på? Så kig med her. Jeg har selv døjet med angst og gennem tiden søgt hjælp hos både psykologer, men har faktisk ikke prøvet noget, der virkede lige så godt som hypnose hos Tina Frogne i Roskilde. Jeg har længe arbejdet med at kontrollere og leve med min angst, men uden at få de store redskaber eller erfaringer med mig fra tidligere behandlere. Men mit hypnoseforløb har til gengæld lagt et fundament for mit videre arbejde med min angst.

 

Hjælp til forskellige typer angst med Hypnose

For mig har det specielt været præstationsangst, men det kunne lige såvel være problemer med fobier, eksamensangst, stress, usikkerhed eller lavt selvværd, som hypnose kunne hjælpe dig med. Under min hypnose mod angst hos Tina Frogne, var jeg under hele forløbet tryg. Det er vigtigt for ens resultater at man befinder sig godt i selskab med sin hypnotisør da det vil give væsentligt bedre afsmitning på hvordan du har det efterfølgende. Min hypnose mod angst begyndte med en rolig samtale og siden selve behandlingen. Under selve hypnose arbejdede vi med min underbevidsthed og mine tankemønstre og det var på ingen måde farligt. Efter hypnosen mod angst følte jeg allerede at min skuldrer var faldet en del ned, og selvom det nok kræver mere end en enkelt session, var det et vigtigt skridt på vejen mod at blive angst fri.

 

Hypnose mod angst hjælper dig videre

Efter min egen gode oplevelse er det klart at jeg gerne vil opfordrer andre til at modtage hypnose mod angst af forskellig art. I den forbindelse går mine varmeste anbefalinger til Tina Frogne, som er uddannet hypnotisør og som guidede mig igennem en vellykket session. Søger du derfor en dygtig hypnotisør nær Roskilde, så bør du kende til Tina Frogne.