wadokan.dk

Just another WordPress site
Venue i København med central placering

Venue i København med central placering

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om en super central Venue i København, som er super populær. Det er et stort nyrenoveret lokale, som har til huse i en bygning med en gammel historie. Kan du gætte hvilket sted, jeg taler om? Læs med og lær mere. 

Denne venue i København har fokus på kvalitet og gode fester

Det er selvfølgelig Marketenderiet, som det skal handle om her på bloggen i dag. Som venue i København er Marketenderiet mere fleksibelt end de fleste andre – læs mere her. Grunden til dette er, at de har til huse i en gammel, historisk bygning i Valby, som udgøres af et stort, åbent lokale på godt 700 kvadratmeter. Marketenderiet er en super fleksibel venue, da det store lokale også kan deles ind i mindre lokaler. Det kommer helt an på, hvad man skal holde. Skal man holde en fest, så er det måske bedst med ét stort lokale, men er man et mindre selskab kan det være rart med et mere intimt rum. Skal man holde konference, så kan det være, at der er brug for mindre lokaler, hvor folk kan holde møder eller lign. Og skal man holde firmadag hos Marketenderiet, så kan man også gøre brug af flere forskellige lokaler til teamwork, oplæg osv.

Lyd, lys og scene – få lokalet som du vil

Hos Marketenderiets venue i København kan du indrette dig, som du vil. Dette talte vi om i forrige afsnit. Men der er mere endnu. Hos Marketenderiet kan du også få lys, lyd og scene som en del af at leje lokalet. Dette er en scene opsat af Marketenderiets personale, som har professionelt lys og lyd. Så hvis du for eksempel skal holde oplæg, så kan det foregå på en scene, så alle kan se. Hvis I skal holde fest, så kan det være, at der kommer et band eller en DJ, så er det rart at have festligt lys og god lyd. Derudover kan I også gøre brug af Marketenderiets tilbud om mad. De har nemlig dygtige kokke og tjenere ansat, som gør jeres arrangement nemt og helt uforglemmeligt. Sammen med kokken kan du sammensætte den menu, som du ønsker, og tjenerne vil sørge for, at der er et flow på selve dagen eller aftenen, så I ingenting mangler. Dette kan du selvfølgelig læse meget mere om inde på Marketenderiets hjemmeside, hvor du også kan finde deres kontaktinformationer.

Læs mere på bloggen her.